Vi på Thoren Framtid har redan målet klart för varje elev som börjar hos oss – bäst förberedd för framtiden. Men det är vägen dit som blir spännande eftersom varje elev går sin alldeles egen väg, eller målar med sina egna färger som vi brukar säga.

Fast helt olika blir de inte. För vi låter alla elever formas av vår skola som är både inspirerande och digital.

Inspirerande, på riktigt och från hjärtat

Vi inspirerar våra elever varje dag till att fortsätta upptäcka, utvecklas och skapa sin egen färgfyllda framtid. Det är därför viktigt att de känner sig inspirerade så att de kan måla med rätt nyans oavsett vad de ska göra i livet. Vi tror att en stor del av förberedelsen inför framtiden kommer ifrån ett lärande som är på riktigt och kommer ifrån hjärtat.


 
 
Digitaliseringen

Den digitala utvecklingen har fullkomligt exploderat på senare år och den fortsätter bara att öka. Det enda vi kan vara säkra på är att vi i framtiden kommer bli ännu mer digitaliserade. Vi har därför satsat extra mycket på den biten på flera nivåer för att förbereda eleverna på bästa sätt, och vi ligger nu i framkant i grundskolevärlden.


Digitalt = naturligt

På Thoren Framtid är digitaliseringen
en naturlig del av både vardag, lärmiljö och undervisning. Att leva i den digitala framtiden ska vara lika naturligt som att andas för våra elever. Men vi har inte bara den moderna tekniken som smartboards, datorer och iPads, utan vi låter även eleverna arbeta på ett fritt och kreativt sätt med sina uppgifter som uppmuntrar till ett lärande där de själva vill utforska olika lösningar – där är kodning ett perfekt exempel.


 

Ställ ditt barn i kö

Antag­ningen till Tho­ren Fram­tid styrs av köda­tum och sys­kon­för­tur. Ditt köda­tum är det datum då ansö­kan regi­stre­ra­des i Tho­ren Fram­tids kösy­stem. Din ansö­kan bekräf­tas av oss efter inkom­men ansö­kan.

 

INTERVJU: Thoren Framtid ska ledas mot målet att bli Sveriges bästa skola.


Läs mer

Här finns vi

Upplev Thoren Framtid på nära håll. Du och din familj är varmt välkomna att besöka oss. Vi har Öppna hus där du får träffa våra härliga lärare och elever. Klicka på din ort i listan nedan för att läsa mer. Vi ses i någon av våra 10 städer!