Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Öppet hus – Thoren kalaset

5 maj kl 10:00 - 15:00

Lördag 5 maj Thorenkalaset. Minns ni succén från i våras när vi hade stort kalas på skolgården? Det var allt från ponnyridning till godisregn och limbodans. Den 5 maj är det dags igen men då bjuds det på andra överraskningar på skolgården. Detta vill du inte missa!
Varmt välkommen med hela familjen och ta gärna med dig dina vänner. Vi börjar klockan 10.00 och håller på till ca 15.00.

Varmt välkomna med hela familjen till Öppet hus. Denna kväll är till för dig och din familj att få lära känna oss på Thoren Framtid och vår verksamhet. Passar inte datumet så är du alltid välkomna att boka in ett eget skolbesök. Hör av dig till skolans rektor eller annan kontaktperson. Vi finns här för dig och din familj och erbjuder en trygg och välkomnade skola med stort kunskapsfokus. Kom och hälsa på oss så berättar vi mer.

Varma hälsningar,
Thoren Framtid – Den nya grundskolan

Ps! Kom ihåg att anmäla till vår kö är öppen. Anmäl in ditt barn i vårt kö-system redan idag så ni får ett bra kö-datum.
Anmälan hittar ni här på hemsidan. Klicka på den stad ni bor i. En anmälan per barn gäller och vi tillämpar syskonförtur.

 

Detaljer

Datum:
5 maj
Tid:
10:00 - 15:00
Evenemang Kategori:

Plats

Falköping
Dotorpsgatan 11
Falköping,
+ Google Map