Thoren Framtid är skolan som alltid förbereder sina elever på bästa sätt inför nästa steg. Det kan vara nästa årskurs, gymnasiet eller en framtid med helt nya jobb och förutsättningar.

Med fokus på både personlig utveckling och lust för lärandet kommer elevernas studieframgångar naturligt. Här växer deras skollust och de får testa nya saker, stärka tron på sig själva och hitta vänner för livet. Vi ger helt enkelt eleverna verktygen till att bli morgondagens stjärnor.

För de elever som går på vår skola är framtiden varken jobbig eller grå – det är en färgfylld framtid som de kan se fram emot.


 
 
Vi ger våra elever förutsättningar att lyckas hur framtiden än ser ut

Att bäst förbereda elever för framtiden är ett jobb vi tar på största allvar. Tillsammans med pedagogiska experter har vi kommit fram till att det inte räcker med bara kunskap -eleverna måste också utvecklas som människor via framtidsförmågor och framtidsegenskaper. När de har gjort det kan de lyckas i vilken framtid som helst.


Vi har ett verklighetsnära arbetssätt som motiverar

På Thoren Framtid jobbar vi inte på ett isolerat sätt – vi ger eleverna en skola som är på riktigt. Med det menar vi att våra elever har verklighetsnära uppgifter, får välja profiler, jobbar i projekt och får mer prao än de flesta på andra skolor..


 
 

Vi arbetar naturligt digitalt

Thoren Framtid är en skola i framkant när det gäller det digitala. Vi använder oss av smartboards, datorer och surfplattor. Vi gör allt vi kan för att ge eleverna en naturligt digital utbildning så att de får ett försprång i framtiden.

Ställ ditt barn i kö

Antag­ningen till Tho­ren Fram­tid styrs av köda­tum och sys­kon­för­tur. Ditt köda­tum är det datum då ansö­kan regi­stre­ra­des i Tho­ren Fram­tids kösy­stem. Din ansö­kan bekräf­tas av oss efter inkom­men ansö­kan.

INTERVJU: Sveriges främsta grundskola – målet Thoren Framtid siktar mot

Läs mer
 

Här finns vi

Upplev Thoren Framtid på nära håll. Du och din familj är varmt välkomna att besöka oss. Vi har Öppna hus där du får träffa våra härliga lärare och elever. Klicka på din ort i listan nedan för att läsa mer. Vi ses i någon av våra 10 städer!