Ett uppehållsrum skapat av eleverna

Thoren Framtid Falköping har tillsammans med sina elever gett nytt liv till sina skollokaler. Detta uppmärksammades av den lokala tidningen i vecka då uppehållsrummet som eleverna själva fått sätta sin prägel på invigdes. De positiva reaktionerna flödade när bandet klipptes av och förväntansfulla ungdomar strömmade in.

Samtliga 60 högstadieelever på Thoren Framtid har varit med i processen med att ge nytt liv till det tidigare tråkiga och ganska kala uppehållsrummet. Eleverna har ritat förslag och tagit del av budgeten, men framförallt fått sätta sin karaktär på det nya rummet.

I höstats gjorde skolan även om sitt bibliotek och träslöjdsal med samma kreativa process där ungdomarna känner sig inkluderade och välkomna. På tur är fritidsavdelningen som också ska få nya fräscha lokaler.

Läs artikeln här:
//www.falkopingstidning.se/article/ungdomarnas-coola-rum-invigt/