Lediga tjänster Thoren Framtid Karlshamn

Thoren Framtid i Karlshamn växer och vi laddar nu för fullt inför hösten 2017 då vi startar tre nya klasser i årskurs 7. Vi söker därför engagerade och inspirerande lärare i ämnena svenska, NO, hemkunskap, bild, slöjd och spanska i årskurs 7-9. Tjänsternas kan kombineras och är tillsvidareanställningar. Vi är en personlig skola med härlig gemenskap där du som lärare får en unik chans att vara med ochforma och utveckla, inte bara dina elever och ditt område, utan också verksamheten. För oss är ingenting omöjligt och tillsammans skapar vi Sveriges bästa skola.

Vi har högt till tak och stöttar varandra, vi har en positiv inställning till vårt arbete och varandra som gör att vi alla trivs och utvecklas. Vi är stolta över vår skola och vill ge det bästa vi kan till våra elever. Du kommer att arbeta tillsammans med härliga kollegor på Thoren Framtid i Karlshamn, men också bli en del av ThorenGruppen med ytterligare ett stort gäng inspirerade och grymma kollegor runt om i hela Sverige. Vi ser helst att du har lärarbehörighet och legitimation, men framför allt har du en brinnande passion för dina ämnen och att arbeta med ungdomar.

Det spelar ingen roll om du är nyutexaminerad eller har lång erfarenhet som lärare. Som lärare är du inspirerande och drivs av att möta och nå fram till alla elever. Du ska vara trygg i dig själv och ha lätt för att samarbeta. För att arbeta hos oss bör du trivas med att tänka nytt och hitta undervisningsmetoder och förhållningssätt som fångar och skapar lust att lära utifrån elevers olika behov. Du är en god ledare både i och utanför klassrummet med tydlighet och struktur. Du tycker om att arbeta i ämnesintegrerade projekt med koppling till verkligheten och stimuleras av att arbeta i olika digitala lärmiljöer.

Målmedvetenhet, beslutsamhet tillsammans med flexibilitet är viktiga egenskaper för att arbeta hos oss. Vi bygger från grunden och marknadsför oss genom ett bra arbete och goda relationer till dem som finns omkring oss, både elever, föräldrar och kommun. Har du en eller flera av kompetenserna vi söker så tveka inte att söka. Det kan vara intressant för oss att pussla ihop olika kombinationer.

Varmt välkommen!

//www.arbetsformedlingen.se/Tjanster/Arbetssokande/Platsbanken#/annonser/7101720