Thoren Framtid var ett naturligt val för Emma

För Emma Linnér och hennes barn Jackson och London var Thoren Framtid det självklara valet. Från första gången Emma hörde att Thoren Framtid skulle starta bestämde hon sig för att barnen skulle gå där. Nu går Jackson i första klass och han stortrivs, berättar hon.

– När jag hämtade Jackson i dag frågade jag: ”Hur bra har din dag varit från 1 till 10?” och då sa han: ”10 mamma!”. Det känns bra i mammahjärtat att hämta barnen efter skoldagen och de säger så.

Emma berättar att hon har gått både kommunalt och på en friskola under sin egen skolgång.
– Jag gillar friskolor mer, det passade mig mycket bättre. Därför var det ett naturligt val för mig, säger hon.

Och skolan har levt upp till hennes förväntningar.

– Lärarna är engagerade, föräldrarna är engagerade och barnen är engagerade. Det blir en härlig miljö att vistas i! Man får energi där istället för att det tar energi.

Lärarnas engagemang till sina elever märkte Emma tydligt för ett tag sedan. Hon har glädje i rösten när hon berättar om händelsen.

– Vi var på en tillställning och då träffade jag lite andra lärare än de som Jackson har haft än så länge, de som är verksamma i andra årskurser. De började prata med mig om Jackson och då kunde de berätta om hur han är som person.

– Jag insåg att de känner ju honom – jag känner inte lärarna men de känner min son. De hade redan fångat upp vad det var för en liten kille, säger Emma och fortsätter.

– Även om man inte har en viss lärare eller klass, så känner man en gemenskap med alla på skolan. Det ger en trygghet för mig.

Namn: Emma Linnér
Ålder: 32 år
Sysselsättning: Arbetar på en dagstidning